Linda

FREE HUGS - snart här!

ALLMÄNT. Den 2 december är det dags att bege sig ut i Helsingfors och krama!

Efter många om och men har allt äntligen ordnat sig. FREE HUGS -kampanjen kommer alltså att bli av lördagen den 2 december. Vi kommer att samlas vid Tre smeder kl. 12.00. Efter det kommer vi att sprida ut oss på stan i par och mindre grupper. Det enda du behöver med dig är en skylt där det står GRATIS KRAMAR eller ILMAISIA HALAUKSIA eller FREE HUGS. Önskvärt är ju att det skulle stå åtminstone på finska, då det är språket de flesta här förstår.

Om det är någon som missat varför jag vill ordna en sådan här kampanj kan jag kortfattat konstatera att vi i Finland kramar alldeles för lite. Så nu finns de unika chansen att verkligen kunna visa kärlek och värme gentemot främlingar. Vi är alla värdefulla och också värda att bli uppskattade. Det är så många som i dagens värld är ensamma.

Kampanjen är inte specifikt riktad till finlandssvenska kristna, utan alla som vill komma med och krama är välkomna! Locka alltså med alla dina bekanta och vänner, och kom med ut på stan den 2 december från kl. 12 framåt!

Kolla gärna in http://freehugsfinland.wordpress.com för mera information. Har du några frågor kan du skriva dem här eller på bloggen eller maila: freehugs.finland@gmail.com. På bloggen finns dessutom en förhandsanmälan där du gärna får skriva en kommentar ifall du är intresserad av att delta!

Massa kramar åt er alla!