Frank Mangs sista profetia

ALLMÄNT. Jag läste för ett tag sedan Frank Mangs profetiska budskap som han fick strax före sin död, eller hemfärd är väl rättare sagt.

Profetian är oerhört angelägen för oss i dagens kristenhet, och i varje fall jag blev rejält omskakad, på ett positivt sätt, det där sättet som för en närmare Jesus. Frank Mangs torde väl vara särskilt bekant för finlandssvenskarna, och han behöver ju ingen närmare presentation. Ni känner nog till honom mycket bättre än jag, sverigefinländare som jag är.

Jag, och många med mig, tror att vi är mycket mycket nära Jesu andra tillkommelse, att Guds basun snart ljuder då Jesus samlar in de sina i den s k Uppryckelsen. Tidens tecken och de bibliska profetiornas uppfyllelser pekar alltmer på att stunden kommer när som helst, och de kraftigt ökade profetiska budskapen angående att stunden är nära talar också sitt tydliga språk. Kära syskon i Herren, och även andra människor, låt oss alla göra oss redo för Herren Jesus, på det sätt Han anbefallt i sitt Ord, Bibeln. Låt oss fortsätta att helga och rena oss i tro genom omvändelse, syndabekännelse, uppfyllelse av Helig Ande, intagande av Guds ord. Och låt oss vandra var dag i tro, överlåtelse och lydnad till Herren. Låt oss se till att våra lampor är fyllda med olja (läs gärna Matt.25:1-13), ty där har vi Gudsgemenskapen och 1:a kärleken till Herren (läs gärna Joh.Upp.2:3-5, 3:15-20). Och låt oss vara trogna till den talent/talenter som Herren oss gett, inte i någon sorts lagisk gärningslära, men i Trons lydnad, i Andens kraft och bärandens Andens frukt, det är ju så äkta och levande tro visar sig (läs gärna Matt.25:14-30, Jak.2:17-26). Ingen kan förtjäna Frälsningen genom gärningar, som är av Guds nåd genom tron. Men det frälsta livet innebär att lyda sin Herre, att följa Jesus som Hans lärjunge, det innebär att låta Guds Ande verka i och genom en, detta genom tro och överlåtelse och kärlek till Jesus. Då är det inte dina och mina gärningar, utan Guds gärningar genom dig.

Här kommer nu länken till Frank Mangs profetia, den som han fick strax före sin hemfärd. Länken går till Holger Nilssons sajt www.flammor.com.

Varsågoda: http://www.flammor.com/profetior/profetia002.htm

Denna artikel får väl vara min lilla julklapp till er kära Mickelson.net diggare, var välsignade, och God Jul och Gott nytt år!