Fredi och Elin Liukkunen var ett duktigt värdpar

Nytt pastorspar: Johan och Lotta

ALLMÄNT. Johan Forsbäck och Lotta blev igår vigda av Lottas pappa Kenneth Grönroos i Tempelplatsens kyrka i Helsingfors.

Johan och Lottas vänskapsband har vuxit från att ha varit vänner i många år till att ha sällskapat i mindre än ett år och nu är de alltså gifta.

Johan är ungdomspastor i Filadelfiaförsamlingen och lite humoristiskt kan man säga att han gifte sig med sin chefs Kenneth Grönroos dotter.

Bröpsfesten hölls i Polisernas festsal i Drumsö, vackert beläget vid havet. Stället var fint dekorerat och stämningen god.

Både Forsbäck och Grönroos familjerna berättade under bröllopsfesten hur glada de är över paret.

Bästa avslöjandet stod Johans pappa Trygve för:

- En gång ringde Johan från armén och sade att "Pappa, du har aldrig berättat om kvinnor för mig".

Festens utsökta servering ordnades av Mini, en välkänd metodistkock. Bäst på menyn var räksalladen, laxen och kakan! Helt fantastiskt!

Många duktiga sångare stod för musiken. Det mest överraskande i underhållningsväg var Axel och Petters dansshow som avslutning på kvällen.

Kommentarerna om Tomas Forsbäcks stiliga bröllopsblad var mycket positiva: "De här bröllopsbladen blir bara bättre för varje år". Tomas hade valt Christa Mickelssons bild på Johan och Lotta från deras förlovningsfest på hösten till bröllopsbladets pärmbild.

Ett omfattande bildgalleri är på kommande!

Lotta och Johan möter fansen
Ringen på