Furahakören

Furahakörens sommarläger!

ALLMÄNT. Välkommen på Furahakörens sommarläger 7-11 augusti 2007.

Vad: Sång och musik, sol och bad, framtidsplanering (utlandsresor, inspelningar) och andakter.

Plats: Klippan, Munsala

Pris:

17 år och uppåt, 90 euro

4-16 år, 60 euro

under 4 år, 20 euro

(Anmäl senast 15.5 och du får 10 euro rabatt)

Resor: Det ordnas gemensam transport (med tåg+ buss) mellan Helsingfors och lägerplatsen. Körmedlemmar, både nya och gamla, får resorna till Klippan/tåget/bussen ersatta enligt billigaste alternativ. (Körens praxis är att reseersättning utbetalas för resor till körens övningar och

uppträdanden)

Åldersgräns: Furahakören har ingen övre eller undre åldersgräns. Om du ännu inte är konfirmerad vill vi att du har en förälder eller motsvarande med dig. Barnvakt ordnas enligt behov.

Anmälningar: Anmäl dig gärna så fort som möjligt, men senast den 15.7.2007 (anmäl dig före 15.5 och du får 10 euro rabatt), med anmälningsformuläret

(http://www.furahakoren.org/index.php?section=8&page=46) eller genom att

kontakta lägerledaren Markus Lampenius, tfn 050-441 7200, e-post lager07@furahakoren.org. Du som anmält dig får under andra halvan av julimånad per post mera information om tidtabeller, lägerprogrammet och hur du betalar lägeravgiften.

Mera info: Furahakörens lägerwebbsida

(http://www.furahakoren.org/index.php?section=8&page=45)

Om lägret

Furahakören ordnar varje sommar ett körläger för att öva in repertoaren för de kommande terminerna. Lägret är också för dig som vill prova att sjunga sånger från olika kulturer. Efter att du under lägret upplevt gemenskapen i Furahakören hoppas vi att du vill fortsätta vara med.

Under de fem lägerdagarna övar vi under vår dirigent Jan Hellbergs ledning in sånger från kristna kyrkor runt om i världen. Dessutom satsar vi i år

på att i mindre grupper ha tonbildning (med vicedirigenten Moritz Metzner) samt utbildning i att spela afrikanska rytminstrument (med Jan Hellberg).

Förutom övning hinner vi med sol och bad, spel och lekar, andakter osv.

Under lägret funderar vi också över vår kommande körresa till Ryssland 2008 där vi planerar att besöka Finska Missionssällskapets missionär Heidi Tyni i Segezha. År 2010 ska det bli en längre resa, men målet är ännu inte bestämt (Namibia och Thailand är alternativ som nämnts). Till framtidsplanerna hör också en inspelning är 2009.

Välkommen!