Stanley som ni aldrig sett honom tidigare

Nu är The Quest nära!

ALLMÄNT. När några proffs gör Helsingfors bästa show med ett befriande budskap, då gäller det att själv vara på plats - med din kompis.

Bjud in din kompis och dig själv på ett djupt, vackert, och insiktsfullt äventyr i Svenska Teatern: The Quest - Faith as you have never seen it before.

Till höger finns bilder på en del av de medverkande och på en del av de duktiga arrangörerna som förbereder teatersalen för att söndagen den 27 maj 2007 skall bli minnesvärd.

Här är det officiella pressmeddelandet, ett meddelande som gärna får spridas per mail och telefon och SMS till alla kompisar, föräldrar, vänner och fiender!

Pressmeddelande:

The QUEST en gratis fest på Svenska Teatern

Hej! Du har blivit inbjuden till Svenska Teatern söndagen den 27 maj kl. 14 och 19, för att alldeles gratis få ta del av god musik, genuin humor och en härlig fest.

Välkommern på The Quest. En ärlig show vars mål är att lyfta fram Guds rike på ett sätt som du kanske aldrig upplevt det tidigare. Vår kapellmästare Mikael Svarvar och sångarna Tomas och Maria Höglund kommer att framföra ett brett urval sånger från psalm till pop tillsammans med det övriga bandet. Topi Kurki (trummor), Kaarle Mannila (percusion) Ansi Växby (bas) Roland Junell (guitarr) Jonatan Rautio (keyboard/sax) och Fredrik Erlandson på trumpet.

Förutom dessa eminenta musiker så vill vi också presentera vår värd och talare. Vi har inte hittat några ord att beskriva honom med så han har får göra det själv:

Jag, Oa Lönnbäck, ordbrukare från Kokkola som är kvällens värd har väntat I åratal på att få komma till The Quest och träffa just dig. Äntligen ringde telefonen en dag. “Jag har fått något mycket värdefullt som jag vill ge vidare till dig som läser detta. Du kommer att få gåvan alldeles gratis vid Svenska Teatern denna Söndag. Där kommer att finnas flera andra som också har gåvor som du kan få”.

P.S Bjud med dina vänner, kusiner, syskon, brevänner, grannar, klass/arbets kompisar, svärmödrar, busschaufförer och föräldrar. Detta görs smidigast genom att skicka vidare detta mail. D.S

Hjärtligt Välkomna

För mera information: http://www.thequest.fi



Oskar har en egen skärmutställning
Ljusdesigner Tobben tycker att det är lite för mörkt
Ann-Louise, drömmande producent
En till bild av strålande Maria, för fansen
Värdpar för kvällen Tomas och Maria Höglund
Kvällens värd och ordbrukare Olav "Oa" Lönnbäck
Mikael Svarvar, The Quests eminenta kapellmästare
Mail flyer
Svenska Teatern väntar på festen