Ge ”Tid Åt Gud” – Bli med i ett TÅG-LAG

ALLMÄNT. För snart 50 år sedan arrangerades Tid-Åt-Gud verksamhet. Nu skall det prövas det igen. Då gav det bra resultat. Vi tror att det också denna höst-vinter-vår skall ge resultat.

Strax efter Humlefestival 3-5.8 på Hummelholmen i Munsala ordnas 6-7.8 två dagars samtal och undervisning om evangelisation enligt hur vi idag önskar arbeta i församlingarna. Unga och äldre behövs. I ett TÅG-lag önskas unga med som önskar att pröva om heltidsarbete som pastor, evangelist eller missionär vore något att satsa på. Att vara med i ett TÅG-lag kräver inte att satsa hela sin tid nu. Det är en tid att pröva om detta är något man trivs med och vill satsa på. Du är välkommen att ge några veckor, månader eller längre tid. Äldre personer önskas med, pensionerade pastorer, sångare, musikanter och lekmän. Små församlingar som inte har egen pastor kan få ett TÅG-lag för en tid att arbeta i församlingen. Teamen arbetar ekumeniskt och TÅG-lagets medlemmar kan bestå av deltagare från olika kyrkosamfund. Den 6.8 kl. 12 börjar vi med lunch, men de som stannar kvar efter att ha deltagit i Humlefestival kan samtala med ledarna om arbetet fram till lunchen.

Anmäl ditt deltagande till: Holger Nystedt

holger_nystedt@yahoo.com Tel. 050-5004247

Önskar din församling ett Tid Åt Gud team

Kontakta Holger Nystedt som planerar när och vart team kan placeras. Församlingar som tar emot TÅG-lag står för logi och mat. Teamet lagar sin mat, men församlingarna står för inköpskostnaderna. Medlemmar kan ge Tid-åt-Gud genom att baka bröd & bulla samt ge grönsaker om någon har växthus osv. Själv ger jag 1 år för detta projekt och bor nu i Närpes där baptisterna och missionarna har sju kyrkor/bönehus men ingen anställd därför att det inte finns någon att få och ekonomin är skral. Låt oss hjälpas åt att få församlingarna i hela Svenskfinland att växa denna höst-vinter-vår. Nästa sommar hoppas vi ha många villiga ledare så det kan ordnas många läger för de unga. Ungdomen är församlingarnas framtid.