Goda nyheter sedan 2002     Lördag 28 januari 2023 kl 08:18Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > Välkommen på ungdomsledardagar 7-9.9 2007
 2 24536 110 0
Pricken Levälahti
Online 15:28 05/07 2007  Modifierad 22:49 18/08 2010
Okänd
Okänd
{"width":"236","height":"500","type":"file","thumbnail":"thumb"}

Allmänt  Tanken med ungdomsledardagarna är att samla ungdomsledare och unga ledare från olika församlingar i Svenskfinland till gemenskap, uppbyggelse, undervisning och inspiration.

På ungdomsledardagarna får Du träffa andra ledare som arbetar med och brinner för samma sak som Du och som möter liknande problem – och välsignelser – som Du. Du står inte ensam! Ungdomsledardagarna vill vara ett forum där Du blir uppbyggd och inspirerad i Ditt arbete i församlingen och där Du får kontakt med andra som kan bli ett stöd för Dig och som kanske Du kan vara ett stöd för.
Ungdomsledardagarna är till för Dig som är ung och bär ett ledaransvar i Din församling. Du kan vara ungdomsledare, barnledare, cellgruppsledare, lovsångsledare eller ledare av något annat slag – eller kanske Du ännu inte bär ett ledaransvar, men skulle vilja få träning och undervisning i ledarskap. Då är detta något för Dig! Du behöver inte vara anställd för att kunna delta. Om Du inte känner Dig ung, men för övrigt passar in i målgruppen är Du mer än välkommen. Pastorer och andra ledare är också välkomna – framtidens pastorer och ledare behöver Er!

Denna gång hålls ungdomsledardagarna på FMU´s fritidsgård i Sundom söder om Vasa. FMU´s fritidsgård ligger på ett naturskönt ställe i Sundom skärgård. På området finns det tillgång till allehanda fritidssysselsättningar som Volleyboll, fotboll, optimistjolle segling, bastu mm.
Pris: 30€
Anmälan & info: www.ungdomsledardagar.info eller www.ungdomsledardagar.net
Arr: Frikyrklig samverkan


Sök

Skriv sökordet i rutan
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén