Callis

Callis lämnade Esbo

ALLMÄNT. Mickelsson.net-läsarna fick en trevlig hälsning av den blivande predikanten Callis som nyligen flyttat till Vasa!

"Jag har lämnat Esbo och kommer nu att bo i Vasa under 2 1/2 år. Det är gymnasiestudierna som fört mig hit och jag har upplevt ett drag hit förra våren. Jag har redan hunnit bo här över en månad och stortrivs. För 2 veckor sen skrev jag mig även ut ur Filadelfiaförsamlingen, och gick med i Sionförsamlingen, Vasa.", skriver Callis i ett mail till redaktionen.

- Callis har även inga funderingar på att återvända till huvudstadsregionen, utan kommer att fortsätta utomlands, uppger hans fiktiva talesman.

I framtiden kommer Callis att arbeta som evangelist och missionär, och hoppas på att kunna använda sig igenom media. Därför har han funderat på studier inom media och teknik.

Tv och Radio är kanske det bästa sättet att nå ut till de onådda idag.Varje dag nås över 100 000 med evangelium via media. Dessutom fungerar det bättre en med stora kampanjer då man igenom Tv-program kan förankra den nyfrästa i sin tro, och sedan utrusta och träna den.

Enligt uppgifter vill Callis också jobba med socialt arbete i framtiden, men vet ännu inte hur det kommer gå till.