Vänj den unge vid den väg han skall vandra ... :)

Nu börjar allvaret igen

ALLMÄNT. Kompisarna, musiken, caféet, undervisningen, maten och stämningen är några av de saker som deltagarna i Action-konferensen kommer att sakna.

Arrangörerna hade gjort ett storartat jobb med alla delmoment. Johan Forsbäck som lett planeringen kan man inte annat än lyfta hatten för, gärna flera gånger om! De som hjälpt till är väl närmare 50 personer så dem får man mera information ur bilderna som publiceras i galleriet.

Alla som Linus frågade om vad de gillade konferensen tyckte att den hade varit mycket bra. Ett stort glädjeämne var att så många hittat till konferensen.

En ny grej för i år var att Lucas Nylund hade gjort årets innebandy mera utåtriktad, med marknadsföring i skolorna. Strategin lyckades: En spelare ur vinnarlaget berättade i prisutdelningen under lördagskvällsmötet att de hittat till innebandy-turneringen via ett reklamblad i skolan.

- Roligt att ett framtidens möte skulle avsluta den här kyrkobyggnadens historia. Härifrån är det bra att gå vidare, sade Kenneth Grönroos.

Under helgen har flera personer uttryckt ett intresse för att skriva och dela med sig på Mickelsson.net. Personer som vill bli aktiva skribenter kan presentera sig under "Tipsa oss"-länken, får att få egna inloggningsuppgifter.

- Tusen tack till alla de som tackade mig personligen för det här arbetet, ni gladde mig! Vi behöver alla varandra, sade en nöjd Linus.

Bilder kommer att publiceras i Mickelsson.net-galleriet. Se till att kommentera flitigt!

En av Action-konferensens trogna besökare, pastor Hellström
Caroline var chef för mötesvärdarna, här räcker hon över en nyckel till mötesvärden Pernilla
Lucas Nylund med Gustavo
En del av sählyspelarna efter prisutdelningen
Petter sjöng bra
Dans
Johan Forsbäck och Fredrik Liukkunen gjorde ett stort jobb
Elin och Matilda har förberett sig för hemfärden till österbotten