Ingemar

Ingemar Olsson gav pärlor från sitt hjärta

ALLMÄNT. Ingemar Olsson är en låtskrivare, rockare, poet, trubadur och dessutom en riktigt bra sådan. I Baptistkyrkan Betel i Helsingfors fick en hel del gamla och nya fans njuta av hans undervisande, uppmuntrande, överraskande och njutbara musik.

Lovsång i all ära, men visst är det skönt att lyssna på någon som sjunger om saker som den upplevt. Låtarna fängslade med sina träffande och till och med rörande texter. I en av låtarna beskriver Ingemar hemligheten med bra musik, hur musiken kan överträffa de talade orden. Om sången är bra vill man höra den om och om igen, och den kan leva vidare med människor som sjunger den vidare.

På den punkten träffar Ingemar sitt mål, äldre och unga tackade honom riktigt hjärtligt efter konserten. Var är alla andra trubadurer och musiker som skriver sina låtar ur tårar och glädje som styrker oss alla? Vi behöver inte importera musik från andra sidan jorden! Var är alla själar som rinner över av kärlek att dela med sig av vad de upplevt?

Tack till Ingemar och tack till Baptistkyrkan Betel som fixade en så stark konsert och för serveringen efteråt!

Ingemar är känd bland annat via låtarna Du vet väl om att du är värdefull och Det finns så många sköna människor. Han har över 70 andra goda låtar.

Här är Ingemars webbsida:

http://www.ingemarolsson.nu/



Rolf Edberg, själv skicklig sångare, glänste med sin närvaro
Ingemar hade inga problem med Afrikanska danser, han hade inspirerats under en vistelse där
... och bland de som hängt med sedan 80-talet.
Ingemar gjorde succé också bland sina nya fans
Ingemar Olsson