I have a dream!

ALLMÄNT. Jag har en dröm om att förena alla som brinner för evangeliet till ett enda evangelisationsteam i Helsingfors. För tillfället utför varje församling evangelisationsverksamhet i egen regi och på sitt håll, bra så, men jag tror att det finns mycket mera kraft i en enad evangelisations rörelse.

Det är djävulens verk att vi har splittrats och hans verk är också det att vi har svårt att förenas igen. Det är också den ondes verk att vi är så upptagna med allt vårt jordiska att vi inte har tid att föra ut budskapet om Herren Jesus Kristus. Nu är det dags att bryta dessa orättfärdiga bojor och krossa alla ok och vända oss till Herren av hela vårt hjärta i fasta, gråt och klagan (Jes.58:6/Joel 2:12)

Avsikten är inte att evangelisera enligt min princip eller din princip eller enligt någon speciell församlings direktiv, utan såsom apostlarna gjorde, bedjande, fastande och fyllda av Guds ande. Visst finns det praktiska saker att fundera över, men vi får tillsammans be om vishet, ledning, ödmjukhet, tålamod och fördragsamhet inför uppgiften och varandra. Om du som läser detta känner samma längtan, samma vision att föra ut evangeliet i vår stad, vänligen kontakta mig. (mattigadda AT hotmail.com / o5o 3265 327)