Skapat av den Högste

God works in mysterious ways

ALLMÄNT. Gud, som själv skapat världen och människorna däri, är ständigt en närvarande del av sin egen skapelse. Han finns överallt och alltid. Och Han vill ha gemenskap med frukten av sin skapelse. Han vill ha gemenskap med dig. Just dig.

Kanske när du minst anar det, finns Han där med öppna armar för att ta emot dig. Han har funnits där hela tiden, men det är människan som är så blind att denne inte märkt det. Gud har en öppen inbjudan alltid och för var och en. Det är bara vi som måste förstå att kunna ta emot. I varje människa finns en inbyggd, ibland undangömd, längtan tillbaka till sin skapare.

En vän till mig har alltid vetat i sitt hjärta att Gud finns, men hållit detta för sig själv och i tjugo år flytt från att vända sig till Honom. För cirka två månader sedan bad han att Gud ännu en gång skulle visa sin existens för honom och förändra hans liv, ta bort depression, ensamhet med mera. Senare fick min vän höra om en gospelkonsert som skulle äga rum i hans stad och Googlade information om denna på nätet. Han stötte till och med på några Gud-relaterade artiklar här på mickelsson.net. Konserten och artiklarna rörde honom starkt. Gud talade starkt till honom och han kom till tro! Idag säger min vän att han verkligen känner en frid inom sig och att en tung, tung börda fallit från hans axlar. Han är fri, lycklig och lättad! Jag tackar Gud för det som hänt!!

Det handlar om att öppna sitt hjärta för det som man får ta emot, det som Gud redan i och med skapelsen placerat i varje människa, som Han bara vill att vi av egen fri vilja skall ta emot. Det där tomma hålet som finns i vår själ, som inte ger den där allra totalaste friden, är just det som Gud vill fylla! Och det är endast Du personligen som kan låta Honom göra det. Valet är fritt.. Valet är ditt..