Lägerbroshyr

Visst kan vi sammarbeta

ALLMÄNT. Nyårsläger i KokCola!

För snart tio år sen var det nån som föreslog att man kunde hålla ett gemensamt nyårsläger för Kyrkans Ungdom och Evangeliföreningen i Karleby. Dittills hade KU haft sina egna nyårsvakor, vartannat år i KokCola och SLEF hade sina nyårsläger i samma stad.

Här föddes ett fruktbart sammarbete och för 8. året i rad arrangerar vi nu ett nyårsläger i Karleby. Det jag kanske har glatt mig mest över under de 9 år vi tillsammans med lite olika kommittéer har jobbat ihop nyårslägret är vilken möjlighet vi har att komplettera varandra, lära oss av varandras sätt att arbeta och helt enkelt trivas tillsammans. Riktmärken för lägret i Karleby har varit gedigen bibelundervisning, bra grejer i fysiska aktiviteter och seminarier och ett hejdundrande party på nyårsafton med en mycket omtyckt nattvardsmässa i stadskyrkan i början på kvällen.

Temat för dethär året är Reflex 24/7. Det handlar alltså om att vara reflexer för Guds ljus och kärlek 24 h i dygnet och 7 dagar i veckan.

Huvudtalare är två stycken Daniel från Sverige...

Kika gärna på programmet här intill eller surfa till www.slef.fi eller karleby.forsamling.net för mera info, program i pdf m.m.

Jag kommer att återkomma med lite skriverier kring seminarier och talare och sånt... så tappa inte kanalen utan häng kvar...

Lägerbroshyr
Lägerbroshyr
Lägerbroshyr