God Jul Vasa 2007

ALLMÄNT. Även iår har vi i sionförsamlingen i Vasa fått den stora nåden att få hjälpa några av Vasas allra fattigaste familjer att få en God Jul.

Hur går det till?

Projektet genomförs tillsammans med Socialbyrån i Vasa. Socialen väljer ut 200 familjer bland dem som har det sämst ställt och som inte har råd med julmat på bordet eller julklappar åt sina barn.

Socialen skickar ut ett brev (som vi skrivit) i vilket vi förklarar att församlingen vill ge en julgåva (ett matpaket), ifall de vill ta emot det. Alla som har barn kan samtidigt meddela om någon julklapp de skulle vilja ge sina barn om de hade ekonomisk möjlighet. Vi inhandlar julklappen, men skriver på paketet att det är från mamma eller pappa etc. Barnen vet inte att det är vi som köpt julklappen eller maten på deras julbord. Många har med tårar i ögonen berättat om glädjen hos barnen då de fått den julklapp de önskat sig men inte trott de skulle få.

De fyra första åren har vi genom detta projekt hjälpt över 2000 vuxna och barn att få en bättre jul och vi önskar att vi även denna jul skulle kunna hjälpa många hundra till.

Du kan vara med och hjälpa!

Betala in en summa som i sin helhet går till detta projekt.

Aktia bank 497010-2803363 med meddelande GOD JUL VASA 07.

Du kan också hjälpa till genom att komma på den välgörenhetskonsert som ordnas Lördagen den 24.11.2007 kl. 19.00 i Sionförsamlingen, Vasa. Där upptas en kollekt som oavkortat går till att hjälpa dessa familjer.

Låt oss alla vara med och sprida julvärme till Vasas familjer!