Chuck Norris slår tillbaka mot mytomspunna rykten

ALLMÄNT. Karatelegenden och filmstjärnan Chuck Norris har fått otaliga rykten på nätet. Ett exempel är "Chuck Norris tårar botar cancer, dessvärre gråter Chuck inte. Aldrig någonsin".

Chuck Norris gillar de uppfinningsrika ryktena som beskriver honom som macho och överlägsen, men i olika intervjuer utnyttjar han situationerna till att vittna om Jesus.

- Det fanns en man vars tårar kunde bota cancer och alla andra sjukdomar också inklusive sjukdomarnas källa: synden. Hans blod gjorde det. Den mannen hette Jesus, inte Chuck Norris. Om din själ behöver helande så är botemedlet du behöver inte Chuck Norris' tårar utan Jesu blod, berättar Chuck.

Ett annat Chuck Norris-fakta är "snabbare än en kula, starkare än ett lok, kan hoppa över höghus i ett skutt, ja dessa är några av Chuck Norris uppvärmningsövningar".

- Jag har en nyhet för er, människor. Jag är ingen superman, jag förstår det nu, men jag har inte alltid förstått det. Som en sexfaldig karatevärldsmästare och sedan filmstjärna satte jag för mycket tillit på mig själv, och på vad jag kunde göra och vad jag kunde åstadkomma. Jag glömde hur mycket jag behövde andra och i synnerhet hur mycket jag behövde Gud. Oberoende om vi är kändisar eller inte behöver vi alla Gud. Vi behöver också andra människor, säger Chuck Norris.

Ett till exempel är "Evolutionsteorin finns inte, det finns bara en lista på varelser som Chuck Norris låter existera". Chuck Norris protesterar:

- Evolutionsteorin stämmer inte, det är inte så vi kom hit. Faktum är att livet vi ser är en lista på varelser som Gud låter leva. Vi är inte skapelser av slumpen. Vi är inte misstag. Det finns en Gud, en skapare, som gjorde dig och mig. Vi gjordes till hans avbild, det här skiljer oss från den övriga skapelsen.

Chuck Norris är salt för Hollywood, och hans hans hjärta flödar över med undervisning och goda värderingar. I sin bok "Against all odds" skriver han om sin uppväxt med en alkoholiserad pappa, om hur han övervinner hinder efter hinder, allt tack vare Gud.

Boken:

http://www.amazon.com/gp/product/0805431616/qid=1140024335/sr=2-2/ref=pd_bbs%20_b_2_2/103-3799879-8160668?s=books&v=glance&n=283155

Roliga "fakta" om Chuck Norris:

http://www.chucknorrisfacts.com/

Chuck Norris egen sida:

http://chucknorris.com

Imdb om Chuck:

http://www.imdb.com/name/nm0001569/bio