Carl Hall, musical director i en baptistförsamling i Atlanta USA, songwriter och inspiratör bla. vid Stockholm Gospelkörfestival

Gospelhelg i Nykarleby 8-10.2 2008

MUSIK. Kom med och sjung gospel! Gospelhelgen är öppen för alla intresserade!

Välkommen med och sjung gospel - oberoende om du sjunger i kör eller i duschen. Du behöver inga förkunnskaper men vi kan lova att även om du sjungit gospel förr så blir det en givande weekend.

Carl Hall är musicaldirector i en församling i Atlanta. Han leder flera körer och är känd för en musik där gospelns spontanitet blandas med Klassiska ingredienser och andra influenser. Carl är en inspirerande och duktig körledare och inspiratör och songwriter.

Helgen startar fredag 8.2 då vi övar i stor kör kl 18-21 och lördag kl 9-. tilsammans med Carl Hall i Kristliga folkhögskolan i Nykarleby. Lördag kväll avsutas med en Gospelmässa i Nykarleby kyrka kl 20.00 där Jukka Sandvik predikar och Per Stenberg är liturg.

Söndag 10.2 övar vi från kl 9.30 i Församlingscentret i Jakobstad.

Söndagens höjdpunkt blir kl 16.00 med stor Gospelgala i Runebergssalen där både lokala körer och den stora masschoiren uppträder. Som solist medverkar bla. Nanna Rosengård och Mikael Svarvar är kapellmästare för det eminenta bandet.

Förberedelser: Deltagarna övar på förhand in det material som fås vid anmälan(CD+noter). Detaljprogram och ytterligare information fås efter anmälan.

Avgift: 25e/person (20e under 15år o studerande) inkl. material och kursavgift(ej inkl mat). Mat 20e (inkl 2xlunch, 1xmiddag, 2xkaffe)

Mera information Ingmar Byskata tel. 044 7296 795, Per Stenberg 0447296215 och Kristliga folkhögskolan.

Anmälning senast 25.1 till Kristliga folkhögsskolan i Nykarleby / tel. 06-7889413 / kurskansli@krfolk.nu

Arr. Kristliga folkhögskolan i Nykarleby, Förbundet Kyrkans Ungdom, arbetsgruppen för Gospelweekend 2008.

Välkommen med och sjunga gospel.

Håll utkik är på mickelsson.net efter uppföljare med bilder, ljudklipp och de senaste nytt från helgen!