Isabella och Elna

Anders Krook firade stort

ALLMÄNT. När Anders Krook i lördags firade sina 30 fyllda år ordnade han ett stort kalas för omkring 70 personer. Kalaset var i Betaniakyrkan i Sibbo.

Robin Lindberg var festligheternas eminente programvärd. Han hade sett till att underhållande talare och aktriser fanns på scenen. Det som kom upp under talen var att Anders är en riktig hederssnubbe, glad och positiv. Han hittar överallt, kan alla vägar och omgivningar utantill, han lyssnar och engagerar sig helhjärtat och han pratar mycket. Riktigt mycket. Så mycket att man är glad om det är han som ringer och inte man själv, avslöjade Kate Lindberg. Bianca Holmberg berättade via en sketch åt anders att man inte alltid behöver vara tillgänglig per telefon. Man kan stänga av dem. Hon avslöjade också att hon varit hans första bilskole-elev.

Anders hör antagligen till de populäraste Sibbo-borna i hela världen, trots att han har svårt med tiden. Per Hall berättade om att Anders under något sommarteam kunde vara föremål för frustration, men när han äntligen dök upp med sitt glada "hej" kunde ingen vara störd längre.

Patrik Hellström nämdes också som den som välkomnat Anders till ett aktivt kristenliv. Förändringen märktes tydligt hos Anders: Från att ha varit en blyg kille blev han en glad och pratsam grabb som kommer överens med alla.

Anders Forsberg ledde musiken. Anders och hans gäng var som vanligt mycket proffsiga och skickliga.

Heli Eskman hade bakat stora mängder med smörgåstårtor och kakor. Tillsammans med serveringsteamet bidrog de till att ingen behövde gå hungrig därifrån.



Andreas Forsberg
Fullt med folk
Anders var kvällens man
Kate Lindberg fick gästerna att skratta med sina träffande avslöjanden. Ingenting konfidentiellt avslöjades ändå ...
Robin Lindberg, pratproffs
Anders, telefoner och Bianca