Unity avslutade med lite lovsång, vilket uppskattades väldigt mycket och många ville att dom skulle fortsätta spela.

Light Night i Södra Haga kyrka 1.3 var en super bra kväll

ALLMÄNT. Kvällen inleddes med servering klockan 18.00. Maten bestod av en god pastasallad och batong. Klockan 18.45 inleddes själva programmet inne i kyrkosalen. Fila Dance Team inledde programmet med några danser. Mellan danserna var det välkomsttal av programledarna Lilli och Michael och intervju med dansgruppen i en soffa som bars in av ett gäng tuffa killar. Efter det fortsatte dansgruppen en stund till.

Efter dansgruppen kollade programledarna med publiken vem som var från vilken församling. När programledarna nämnde en församling skulle alla från den församlingen skrika. Man kunde konstatera att publiken bestod av människor från väldigt många olika församlingar! Medan detta pågick började Unity göra sig klara på scen. De började med att spela två låtar och sedan var det dags för en intervju med bändet. Igen bars soffan in av de tuffa killarna. Efter intervjun spelade de i ca 40 minuter och avrundade keikkan med lovsång.

Efter keikkan med Unity var det dags för ungdomsledaren Fredrik Wennerstrand att börja undervisa. Han undervisade om att vara ett ljus i mörkret. Undervisningen var väldigt bra och gick hem bland många! Undervisningen avrundades med en liten ljusmässa. Några ungdomar bar in fat med små ljus och lade dem på golvet. Den som ville fick komma och tända ett ljus och samtidigt lova att vara att ett ljus i mörkret. Många kom och tände ett ljus. Under ljusmässan spelade Unity lovsång och det fanns möjlighet till förbön på olika ställen i kyrkosalen. Stämningen var underbar! Människor dansade och hoppade medan de lovsjöng Gud. När Unity hade spelat sista lovsången ville publiken ha mer. Och kvällen slutade med att hela publiken sjunger tillsammans med Unity sången "Så länge jag lever".

Efter programmet fortsatte kvällen med kvällste i matsalen.

Tack till alla som deltog!

Bilder från Light Night finns på:

http://www.lukasungdom.net/foto



Många tände ett ljus och lovade att skina i mörkret
Ungdomsledaren undervisar om "Ett ljus i mörkret"
Även killarna i Unity fick svara på några frågor. (OBS! Christers rena strumpor)
FDT blev intervjuade av programledarna Michael Aminoff och Lilian Tikkanen
Fila Dance Team
Unity spelar