Linnea & Fredrik 8/3/2008

ALLMÄNT. Den åttonde mars stod bröllopet mellan Linnéa Olin från Vasa & Fredrik Roos från Nykarleby. Det blev en härlig fest med trevligt program, god mat och dans.

Klockan 15:oo är Munsala kyrka full med förväntansfulla bröllopsgäster. Kyrkdörrarna öppnas och alla reser sig för att hedra det vackra brudparet som tågar in längs altargången tillsammans med två små näpna brudnäbbar. Lite väl spännande blir det väl för den yngsta av dem.

Efter en vacker vigselakt med personligt vigseltal, sång och ringväxling är det dags att fira de nygifta. Festen hålls på Norrvalla i Vörå. Bröllopsgästerna låter sig väl smaka av den delikata bröllopsmaten, och till efterrätt serveras en smaklig panna cotta.

Brudparets släktingar bjuder på sig själva och bjuder gästerna på många skratt och tårar under kvällen. När kvällen lider mot sitt slut är det dags att sparka av sig skorna och sjejka loss till tonerna av "Crazy in love", och många danssteg senare åker gästerna hemåt, nöjda och glada.

Brudparet ställer in siktet på varmare breddgrader, närmare bestämt Thailand.

Vi gratulerar er Linnéa och Fredrik tusenfalt, tackar för en fin fest och önskar er all tänkbar lycka och välgång framöver.