Nanna leder lovsång m.m

Det drar ihop sig!

ALLMÄNT. Endast några dagar kvar tills mötesserien i Sionkyrkan i Vasa startar. Det händer saker i Guds rike och jag känner en väckelsens vind komma över våra trakter.

Alla vet ju vid det här laget vem jag är och att jag har varit i Lakeland Florida denna sommar:) Där träffade jag också min broder Danny Neale och vi fann varandra med detsamma. Vi är så olika, men ändå lika. Det vi gör tillsammans gör vi för Kristi Kropp och inget annat. Jag vill att Ni skall veta att den kommande mötesserien inte gäller mig, Danny eller Lakeland. Den gäller Jesus Kristus, vår Frälsare och Herre.

Jag har bett och talat med Herren. Gått tillbaka i tiden och sett på mina misstag. Jag har bestämt mig för att svälja min stolthet och lära mig av mina misstag. Inte bara av mina misstag utan även av en del kommentarer och visa ord jag har fått på vägen, även här på mickelsson.net

Jag ser fram emot nästa vecka. Det som väckte en otrolig iver i mig är att Nanna Rosengård kommer att leda lovsången. Jag ser fram emot att spela tillsammans med henne och det band vi har samlat ihop. Jag känner även av någonting i Anden.

Någonting positivt, något som kommer att sprida sig som en eld över hela nejden. Något som alla behöver: Guds kärlek!

Välkommen till Sion i Vasa på CITY ON FIRE konferens nästa vecka.

Vi börjar på måndag kl. 19:00 och fortsätter till och med lördag kväll.

Samma tid och samma plats varje kväll.

Kom och få ett fräscht möte med Jesus. Om du är sjuk eller behöver förbön är du välkommen fram till förbön. Vill du inte komma fram är det bara att tala med någon av oss. Det finns många rum i byggnaden och vi hittar alltid ett litet "kryp in" där vi kan be för dig som behöver förbön. Personligen tror jag på bönens kraft. Jesus är vår överläkare och då det känns omöjligt så finns HAN där för dig!



CITY ON FIRE - KONFERENS

Plats: Sion i Vasa (Skeppsgatan)

Datum: 25 - 30 augusti 2008

Tid: 19:00 varje kväll

Medverkande:

Danny Neale (UK)

Pontus J. Back

Ben Antell

Nanna Rosengård

Tom Ingvesgård

Stefan & Patte

http://www.jildwi.com

http://www.sion.fi

Jag kommer att vara springpojke och berätta om mitt liv. Gitarren är också med:)
Sami kommer att trumma och vittna
Danny Neale är tillbaka i Finland