Ben bad för Sami och då den helige Andes kraft föll, vinkade bägge bröderna handlöst omkull i stor glädje och kärlek

City on Fire startade i Vasa

ALLMÄNT. Igår, måndagen den 25 augusti inleddes mötesserien City On Fire i Sionkyrkan i Vasa. Femtiotalet människor hade samlats denna måndagskväll för få en fräsch "touch" av Guds närvaro.

Ja, då var det dags att köra igång konferensen. Dagarna innan starten var aningen "annorlunda" för min del. Mycket press (nu menar jag inte att det var mycket pressfolk:) och en del stress. En massa saker skulle förberedas och nya låtar skulle tränas in tillsammans med teamet.

Lovsångsteamet leds av fantastiska Nanna Rosengård. Medverkar gör kyrkoherde Tom Ingvesgård (bas), Sami Ontermaa (trummor) och undertecknad spelar gitarr.

Danny Neale som är här från England för att förkunna Guds ord och uppmuntra besökarna att verkligen fokusera på Jesus sjunger även med i lovsången. Då jag träffade Danny första gången visste jag inte att han kunde sjunga. Han är en man med många gåvor. Han har en unik och bra sångröst och enligt tillförlitliga källor påminner han om Åke Edvinsson.

Själv var jag aningen spänd inför det första mötet, men för mig bekräftade Gud att vi definitivt är på rätt väg. Redan i första lovsången föll Guds Ande över mig och Han bar mig hela kvällen. Vi spelade till och med låtar vi aldrig spelat förr. Tack för vår medhjälpare den helige Ande. Tack för att vår Herre har sänt den helige Ande till oss alla.

De som kom fick nog en rejäl dos av den helige Ande och förvånansvärt många kom fram till förbön och blev berörda.

Jag vill tacka de som kom och fram för allt ett stort tack till vår frälsare och Herre Jesus Kristus!

Vi fortsätter i kväll 19:00

CITY ON FIRE - KONFERENS

Plats: Sion i Vasa (Skeppsgatan)

Datum: 25 - 30 augusti 2008

Tid: 19:00 varje kväll

Medverkande:

Danny Neale (UK)

Pontus J. Back

Ben Antell

Nanna Rosengård

Tom Ingvesgård

Stefan & Patte

http://www.jildwi.com

http://www.sion.fi

Jag fick äran att stå bakom predikstolen och inleda mötet
Danny Neale tolkades av Stefan Sigfrids
Nanna och Tom gick igenom basgångarna
Sami, Danny, Nanna, Pontus & kyrkoherde Tom