Deltag i temasångtävling inför UK 2009!

ALLMÄNT. Ta chansen att vara med i årets temasångstävling för UK 2009! Uppgiften är att skriva text och musik till en sång på temat PERSPEKTIV. Vi ser på våra medmänniskor, på världen och på Gud från många olika perspektiv! Vilka perspektiv tar du upp i ditt temasångsbidrag?

Ditt bidrag skall vara lättsjunget och enkelt att lära sig. Skicka in din text, gärna tillsammans med noter och/eller en inspelad CD-skiva senast måndagen 3.11.2008. Bidraget lämnas in anonymt så att du sätter ditt namn och dina kontaktuppgifter i ett slutet kuvert med försändelsen. Vinnaren premieras.

Bidragen skickas till: Temasångtävling UK 2009, Kyrkans central för det svenska arbetet, PB 185, 00161 HELSINGFORS. Tilläggsuppgifter får du av Simon Lampenius på e-post simon.lampenius[a]evl.fi och telefon 09-1802 549.

Som domare fungerar planeringsgruppen för UK 2009 samt sitftsekretare för Gudstjänstliv och musik Jan Hellberg. UK förbehåller sig rätten att inte använda något av de insända bidragen som temasång. UK får rättigheter till det vinnande bidraget för framtida användning.