Goda nyheter sedan 2002     Onsdag 19 juni 2019 kl 20:12Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Bli skribent | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > Med Evigheten i sikte 2009
 2 1762 5 1
Lucas Eriksson
Online 15:21 08/01 2009  Modifierad 08:18 15/08 2010
{"width":"236","height":"500","type":"file","thumbnail":"thumb"}

Allmänt  Idag talas det mycket om att Gud är kärlek, men vad innebär det egentligen att vara älskad av Gud? Vilka konsekvenser får det i våra liv.

Dessa frågor kommer att tas upp under årets bibelweekend "Med Evigheten i Sikte". Helgen som blivit ett uppskattat evenemang hålls igen på Evangeliska Folkhögskolan i Vasa den 23-25 januari 2009. Temat för helgen är Älskad och huvudtalare är den svenske prästen Carl-Magnus Adrian från Skåne i södra Sverige. Helgen kommer förutom god undervisning att innehålla intressanta seminarier och parallellprogram. Helgen är till för alla åldrar och för de mindre ordnas det barnpassning och för de lite äldre barnprogram med Krister Lillas och Praise Club.

På lördag kväll kl.19 ordnas en festkväll i Trefaldighetskyrkan. Under kvällen talar Carl-Magnus Adrian och Sebastian Widjeskog. Övriga medverkande är Mikael Svarvar, Praise Club, Harry Holmberg m.fl. Det blir nattvard, lovsång, förbön och paus med servering.

Mera information finns på www.slef.fi. Välkommen! Hoppas vi ses!
Arr. SLEF och Efö


Peter Kujala
22:26 19.1.2009


De självklara konsekvenserna av att vara älskad av Gud är ju förutom ett stort välbefinnande, bra självkänsla och självbild att man agerar som man gör i en kärleksrelation 2 parter emellan. D v s att göra gott, behaga och betjäna, ägna mycket tid åt varandra, längta efter varandra, prioritera varandra, gagna varandras syften och mål, göra sådant som glädjer den andre, man delar samma hjärta och vill samma saker, tycker om samma saker. Såhär är det för ett nyförälskat par, och Jesus säger ju att vi skall inte förlora 1:a kärleken till Honom (Joh.Upp.2:4-5). Allt detta är en bra grund till att leva i som kristen och i att tjäna Gud, visst är det?

mvh: broder Peter Kujala
Sök

Skriv sökordet i rutan
Arkiv
Reklam
Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén