Jeff Garvin i Lakeland 2008

Jeff Garvin - En Guds apostel

ALLMÄNT. Hans liv började med ett helvete. Vid elva års ålder blev han utsatt för misshandel och han blev en krympling. Idag har han tjänat Herren och rest runt hela världen med Bibeln i handen. Nu är han snart på väg till Finland.

Jeff Garvin föddes på Crook Street i Hamilton, Ontario Canada. Hans föräldrar var missbrukare och levde ett mycket ostadigt liv. Hans mor var prostituerad och sålde sin kropp för att få pengar till mat och husrum. Inte låter detta som en start på ett liv som skulle komma att bli till välsignelse för människor runt om i världen.

Vid elva års ålder blev han misshandlad. Inte på något normalt vis utan på ett brutalt och hänsynslöst vis. Människor i hans närhet sprutade in heroin och annan narkotika i hans kropp. Han hamnade på sjukhus med låga överlevnadsmöjligheter. Hans lilla kropp och hjärna tog stor skada av gifterna och han blev en krympling som inte kunde gå. Från nacke neråt hade hans kropp ingen egentlig funktion. Det var då han fick träffa Gud för första gången. Han fick förbön och han berättar själv hur Jesus kom in i hans kropp och ställde allt till rätta. Ett stort mirakel som endast Jesus klarar av.

Senare hamnade Jeff i trubbel igen. Han hamnade i fel sällskap och började råna banker för att försörja sitt missbruk. Han åkte fast för beväpnat bankrån och fick sitta av detta i fängelset. Jeff brukar berätta om hur det går då man råkar ut för "pingstvänstanter", alltså äldre Kristna damer som är pingstvänner. Han beskriver detta som: - Man har ingen chans!

Jeff hittade tillbaka till Jesus i fängelset och efter att han slapp ut började han på en bibelskola. Canadensiska staten gjorde en dokumentär film om hans liv som heter "A test of justice". Filmen har visats på tv och den används i de flesta Canadensiska skolor i förebyggande- och undervisningssyfte.

Sedan närmare 30 år tillbaka lever Jeff med sin fru Maureen i Windsor i Canada. Tillsammans har de fem barn. En av döttrarna är även hon ett levande mirakel. Under graviditeten togs ultraljud och läkarna kunde konstatera att fostret hade dött. Fru Garvin blev ombedd att komma till sjukhuset så att de skulle kunna ta ut det döda barnet och rengöra henne. Jeff blev självklart ledsen och han hade endast ett par veckor tidigare fått ett profetiskt budskap om att han skall komma att väcka upp döda i Jesus namn. Nu var det allvar och han bad över sin fru i tre timmar. Två veckor senare kunde läkarna konstatera att de hade två ultraljudsfilmer: en med ett dött foster utanför livmodern och en film med en levande flicka inne i livmodern. Flickan överlevde och stod tillsammans med sin pappa på scenen i Lakeland, Florida förra sommaren. Jesus har all makt, i himmelen och på jorden. Jeff Garvin är ett levande bevis för detta!

Sedan 28 år har Jeff tjänat Herren och han har haft äran att få resa jorden runt tillsammans med Jesus. För en tid sedan skrev han till mig från Bogota, Columbia så här: "People are getting healed and saved! 12 deaf ears opened in one night!" två veckor senare skrev han från Island och då hade väckelsen brutit ut.

I maj kommer Jeff Garvin till Finland. Då kan Ni själva ta del av hans vittnesbörd och hans predikningar. Jeff har en stark profetisk gåva och han förmedlar helanden i Jesus namn. Kunskapens ord flödar och människoliv förvandlas på hans möten. Håll ögonen öppna. Snart kommer Jeff Garvin & The Movement till Finland!



Jeff Garvin - The Movement Finland 2009

20-21.5 Sion, Vasa

24-25.5 Citykyrkan, Åbo

27-28.5 Elävä Sana, Helsinfors

29-31.5 Betel, Karis

http://www.jildwi.com

http://www.jeffgarvin.net

Jeff Garvin ber för människor
Jeff Garvin
Jeff Garvin