Pontus och Andrew utanför Karuselli

Andrew och Pontus gladde personal i Karuselli

ALLMÄNT. Andew P Ehrenzeller och Pontus J Back, som bäst är i Helsingfors med The Movement-turnén, träffade Linus från Mickelsson.net i caféet Karuselli vid Brunnsparken. Personalen på caféet gillade duon som inte blygdes för evangeliet.

Andrew och Pontus var sugna på lite mat och eftersom Karuselli ligger nära Mickelsson.net-kontoret var restaurangen ett givet mellanmål-ställe.

Flickan som betjänade frågade Linus om Pontus och Andrew var bikers och hon berättade att hon själv föredrar det miljövänligare alternativet hederlig cykel.

Andrew ville ha sallad och inga kolhydrater. När Andrew skulle beställa visade sig att han kommit försent till lunchen och för tidigt till middagen och att ingen sallad serverades. Efter en tids prat dök kocken upp och sade att han kan göra salladen.

Andrew bjöd in honom till kvällsmötet. Då sade kocken att hans flickvän är sjuk hemma och då sade Andrew att "vi skall be för henne". Genast började Pontus och Andrew be för henne. Kocken berättade också att han redan hört om The Movement, att en amerikan tidigare på dagen bjudit in honom. Pontus och Andrew gissade att Jeff Garvin (som är predikant i The Movement) redan varit där.

Pontus berättade att tio människor hade kommit till tro under kvällsmötet och Linus svarade att det knappt brukar finnas ofrälsta på möten.

- Så som de här grabbarna möter folk och bjuder in dem så förstår jag nog att människor gärna kommer, konkluderade Linus.

The Movement fortsätter i Karis.

Läs mer om Pontus:

http://pontusjback.com

Läs mer om Andrew:

http://www.lionandlamb.org



Andrew pekar på ett bibelställe som slog honom
... och jordgubbar
Andrew får för sig att prova 60-tals design
Andrews sallad - toppklass enligt honom själv
Killarna skålar på vatten
Vatten, vatten och levande vatten
Pontus och Andrew ber för kockens flickvän
Andrew får sallad av kocken som fixar
Andrew försöker få sallad och Pontus har redan bestämt sig för en panini
Flicka i kassan gillade Andrew och Pontus