Vackra Ekenäs

Inspireras för livet i Ekenäs i slutet av juni 2009

ALLMÄNT. Nu är det tid att anmäla sig till pingstväckelsens sommarkonferens som hålls i Ekenäs Bollhall 25-28 juni 2009.

Temat för konferensen är Inspiration för livet. Vi hoppas att både yngre och äldre kommer med och gör konferensen till ett stort Gudsmöte.

Från Sverige kommer Pelle Hörnmark. Han är pastor i Jönköping och också Sveriges pingstledare. Från England kommer Clive Urquhart som är pastor i den växande församlingen Kingdom Faith. Clive är med på förkonferensen och fram till lördag morgon. Till barnkonferensen har vi inbjudit Tomas och Ingela Hagenfors, och med kommer deras son Gabriel. Hagenfors familjen är en musikalisk familj och de kommer att sjunga mycket med barnen och öva in en minimusikal som de uppträder med på avslutningskonserten på söndag eftermiddag.

Att vara på konferens är roligt, givande, härligt men också tröttsamt! Därför är det viktigt att man sover på natten och det kan man göra i sovsalarna i högstadiet. Det kostar 5 € / natt och till det behöver du anmäla dig! Vill du även vara med i ungdomarnas City Challenge så skall du kontakta Team Action. Så finns det olika temasamlingar, seminarier, kvällsmöten, nattmöten osv. Kom med på hela konferensen eller någon dag. Besök gärna konferensens hemsida http://inspirationforlivet.fi. Där finns programmet och där kan du anmäla dig.