Basar i rad

Noisen lever och mår bra

ALLMÄNT. Det går bra för kören His Master's Noise, åtminståne om man räknar antalet basar eller om man beaktar stämningen under övningarna.

Basarna uppgick igår kväll på körövningen till hela nio testosterontyngda män, medan falsetttenorerna bara var tre. En av basarna förbarmade sig och sade att han kan komma med och kämpa om de höga tonerna.

Körens kärna sammanfattade Emma under sin andakt samma kväll:

- Det är få ställen jag blir så glad på som här i kören. Glädjen som vi kristna har är ett viktigt budskap utåt, förklarade hon.

Körens ledning har arbetakt intensivt för att få fram delvis helt nytt material till den kommande skivinspelningen. Mycket är hemligt ännu, men körmedlemmarna övar redan flitigt på de nya låtarna. Alla som Mickelsson.net har talat med är överens: Låtarna är mycket bra. Skivinspelningen blir av på våren 2010.

Körens fans behöver inte vänta på skivan för att höra de nästan 50 rösterna. Kören kommer att hålla en julkonsert tillsammans med syskonen Romberg, så det gäller att hålla utkik efter mera information.

Till höger syns bilder från några av höstens övningar.

His Master's Noise har tidigare gett ut skivorna Alive! och All We Wanna Do, men också medverkat på på andra inspelningar. Kören övar regelbundet i Andreaskyrkans utrymmen, men är en fristående förening.

Körens pianist heter Mike Söderlund och dirigent är Simon Djupsjöbacka.

Rabbe
Här slutar slutar hon med ett lyckat skämt
Siiri har inga problem att stå upp och säga nåt
Fd ordförande Linda får numera begära om ordet
Cizi och Nina
Altar
Basar och altar
Simon
Hilkka
Hemliga noter
Hilkka och Daniela
Övning
Tenorer på första raden
Simon gillade priset
Förra terminens nyckelpersoner får ett pris
Emma
Emma och Aurora
Altar
Matilda
Tom hänger med
Daniela och Alexandra
Anne-Mie är körens nya ordförande
För serveringen av blåbärspaj med vaniljsås stod Krista och Lisa. På bilden syns Kajsa, Rabbe, Matilda och Annika