Hillsong har öppen dag på nätet (9.10 2009)

ALLMÄNT. Vi flyttade i Juli 2008 till Sydney för att gå på Hillsong College. Vi studerar nu andra året, pastoralt ledarskap. Hillsong College är inte bara en bibelskola som fokuserar på typiska bibelskoleämnen, utan ett College som utbildar ungdomsledare/pastorer, pastorer, lovsångsledare och –pastorer, vilket innebär mycket fokus på ledarskaps utbildning och praktik parallellt med fördjupning i Bibeln, personlig och andlig tillväxt m.m.

Om något är framstående, så är det deras enorma sociala arbete, och stora hjärta för den ”lilla” mänskan. Varje vecka går hundratals ungdomar till fattigare stadsdelar och besöker samma kvarter regelbundet, för att hjälpa familjer, tillföra en stund av glädje för ensamma äldre m.m.

Öppen dag på nätet

IDAG ordnar Hillsong College en unik händelse som DU kan ta del av – Öppen Dag på nätet! På websidan http://www.hillsongcollege.com/open finns en hel del material om College – bloggar från skolans anställda och föreläsare och intervjuer med studeranden.

Speciellt för idag är:

- 30min TV program om College (video stream)

- Live Chat med studeranden

Att gå ett år på Hillsong College är en enastående erfarenhet. Du möter mänskor från mer än 60 länder på skolan, många morgondagens pastorer, lovsångspastorer och ledare – och får se hur en församling fungerar på insidan som vuxit från en cell grupp till 25000 medlemmar!

Hillsong College Online Open Day är öppet finsk tid fredag 9.10 kl 03.00 (på morgonen) till lördag 10.10 kl 04.00 – dvs 25 timmar.

http://www.hillsongcollege.com/open

Hälsningar Johan & Lotta