Gospel goez Ritz

ALLMÄNT. En tanke skapades i far och dotter Koskinens huvud för ca ett år sedan och det var att gospeln skulle få en större plattform i Vasa. Nu är projektet i full gång och den 6.11 2009 klockan 21 blir det konsert på Ritz "kulturskafferiet" i Vasa.

Sångarna är nio till antalet och alla utplockade från olika delar av österbotten. Heidi Storbacka, Nicolina Koskinen, Marina Sigfrids, Anna-Stina Strand, Sofia Ahlskog, Mikael Svarvar, Robert Granholm, Jakob West och Filip Koskinen står för sången under kvällen.

Bandet med Tomas Koskinen på bas i spetsen, består av Mikael Svarar, Stefan Jansson, Nisse Nybäck, Peter Enroth och Pontus Häggblom.

Musiken som bjuds på är en blandning av gamla och nya gospellåtar. I repertoaren finns även gospellåtar i olika stuk, en del går mera mot rock, andra mera mot disco eller jazz. Gruppsång utlovas men även en hel del solon och velingar av sångarna.

- Vi hoppas att människorna som kommer skall få något mera än en vanlig musikupplevelse, nämligen en beröring av Gud, förklarar Nicolina.

Biljetterna 12€ / 10€ säljs vid Ritz Kultuskafferiet 6.11 från klockan 19.

Välkomna med på en oförglömlig gospel-upplevelse.