Fredi

Sista partyt på Källargränden

ALLMÄNT. Fredis och Elins radhuslägenhet på Källargränden i Kilo, Esbo, stod på fredagen öppen för kombinerad Elins födelsedagsfest och parets utflyttningsfest.

Förutom Fredi och Elin så har i lägenheten följande personligheter bott längre tider: Picasso (Nej inte Pablo), Oskar, Gitta (Fredis mamma under renoveringstiden hemma hos dem) och Linus.

- Jag minns tiden med värme. Vi var tre ungkarlar (Fredi, Oskar och Linus) som levde livet. Nog hade vi tråkigt någon dag också. Speciellt eftersom Fredi duschade väldigt länge, avslöjar Linus.

Något litet reunion-party för gamla hyresgäster var det inte frågan om. På fredagens party var det många nya ansikten och tyvärr fattades Oskar, Gitta och Picasso från festen. Det fanns så många nya ansikten att festen på sina ställen påminde om barnrådgivningens väntesal, och roligt var det!

Elin hade gjort både hönssallad och räksallad. Fredi hade enligt tvivelaktiga uppgifter införhandlat ingredienserna. Till efterrätt serverades jubileumstårta.

Många matportioner och många skratt senare åkte sångtävlingen singstar på. Tävlingen var populär, även om Andreas hade blandande känslor.

- Egentligen kan man inte tävla i musik, konstaterade Andreas trots att han vann sin omgång.

Fredi och Elin har köpt ett stort egnahemshus nära ring I:an. De flyttar in senast i december. Räkna med fler partyn!

Stirra in bilderna från festen!



Elin
Jonna
Sara
Jonna
Rasse
Callis
Sara, Emma och Matilda
Emma
Petter
2B
Babyboom
Fredi gjorde stämningen mysig genom att fota med sin Nikon D2X-kamera. Han testade även en sb800-blixt med softbox
Juni pussar Matilda
Juni och Matilda
Elin och granne
Emma
Carolina
Ansa
Christa
Baby
Egon
Matilda
Gästboken var populär den kvällen
Äntligen skriver någon i gästboken
Party-käk
Grattis Elin!