Groningen, Holland

Skapelsens vetenskap - Skapelsen illustrerad

ALLMÄNT. Vetenskap & skapelsen -det tenderar många att sära på. Jag har använt vetenskapen för att få större uppskattning för skapelsen som jag inser mer och mer för varje dag att inte bara kan vara en tillfällighet.

Vad är det som får oss att säga wow åt naturen och all dess skönhet? Jag tycker liksom alltid att det är lika lustigt när vetenskapsmän kommer och talar om för mig att naturen och all dess komplexitet bara har tillkommit av en slump. Och ja, det här kommer från en som är mitt uppe i det hela, eftersom jag studerar till ingenjör (sensorteknologi) vid ett universitet i norra Nederländerna och måste även kunna saker som evolution. För mig har alla studierna fått motsatt verkan -jag inser bara mer och mer hur omöjligt det är att allt från elektroners rörelser runt atomers kärnor till planeters perfekta omloppsbanor runt solen kan fungera helt randomly. Vetenskapen kan vara fantastisk också när man ser på den från en annan vinkel!


Förutom vetenskap, har jag fotografering som passion, och även om jag aldrig tänker göra det till ett yrke, så tror jag inte det är nåt som kommer att svalna på länge ännu. Orsaken? Naturen och allt annat skapat runtom oss. Det är helt enkelt bara för fint och för underbart för att glömmas, och en del av naturen är för dolt för att bli uppskattad av alla. Skapelsen är det mest självklara beviset på att vetenskapen aldrig helt kommer att kunna förklara varför den är så fantastisk som den är. Vetenskapen kommer bara att kunna fortsätta berätta för oss vad Gud gett oss att förvalta!

Blixt & dunder i Amersfoort, Holland
Blixt & dunder i Amersfoort, Holland
Blixt & dunder i Amersfoort, Holland
Blixt & dunder i Amersfoort, Holland
Blixt & dunder i Amersfoort, Holland
Blommor i Holland
Amersfoort, Holland
Ros, Amersfoort, Holland
Amersfoort, Holland
Tulpaner i Keukenhof, Holland
Ovanlig syn i Holland
Fiskebåtar i Thailand
Kinesiska lyktor i Hong Kong
Kolla noggrant... Vad döljer sig?
Kanotister vid Pörtö
Solnedgång i Närpes (Nämpnäs)
Gammalt tågspår i Gdynia, Polen
Vattendroppe på blomma efter regn, Holland
Cykel i en kanal, Assen, Holland
Blommor i Holland
En kaj i Helsingfors
Livliga vågor vid Pörtö
Tulpanfält i Keukenhof, Holland
Alperna, Villach, Österrike