Humlefestivalen 2010 närmar sig

MUSIK. Snart är det dags för sommaren att packa ihop och säga tack&ajöss, och då kan man ju fråga sig finns det någon bättre avslutning på sommaren än, just det, humlefestivalen!

Humlefestivalen är en kristen musikfestival som ordnas den 6-8 augusti på hummelholmen, Monäs. Humlefestivalen har betytt mycket för många unga människor, och har också fungerat som en samlingsplats där det getts rum för intressanta möten mellan människor. Musik,dans, kreativitet, gemenskap är ord som man kunde beskriva humlefestivalen med.

Förutom gemenskapen är musiken är en stor del av humlefestivalen och iår bjuds det på artister så som; Samuel Ljungblahd (SWE) Debbi Ann Bax (AUS), Frank Ådahl (SWE) Cryomite, Esther, Daniel S Diago, Emelie Granvik m.fl
Samuel Ljungblahd som också spelade på festivalen 2005 var en stor publikfavorit som fick publiken att shejka loss ordentligt med sin svängiga soul. Hans otroliga röst har uppmärksammats bland annat genom att han fått sjunga i bakgrunden till tv4:s \\\"Let\\\\\\\'s dance\\\" och fått delta i det svt:s \\\"Så ska det låta\\\". Tron på Gud genomsyrar hans musik och hans enkla men relvanta texter berör. Under festivalen kommer det också bjudas på dans av Carina Ahlskog och stå-upp med Oa Lönnbäck. På lördagen blir det bibelstudium på morgonen och kvällsmöte kl 21:00 med Jonathan Wittick & Debbi Ann Bax.

Annat som kan nämnas som kommer hända under festivalen är: showcase, kläd-bytar loppis och workshops.

Humlefestivalen firar iår 30-års jubileum och det firas med fritt inträde på söndag då det kl 11:00 blir humlefinal med Frank Ådahl och kören Ichtys.

På festivalen bor man antingen i hydda eller tält, och då betalar man för ett festivalpaket. Men för de som bara vill komma en kväll eller en dag finns det dagsbiljetter.
Mer information om allt detta hittar du på humle.fi

Kom med och gör humlefestivalen till en ännu bättre festival!