Vi behöver alla en kram nu och då, speciellt då vi är nere

Guds famn är oändlig - Gud ÄR god

KOLUMN. Jag vill för Er mickelsson.net läsare dela med mig av något mäktigt jag fick uppleva under bön igår. Kanske ingenting märkvärdigt för en del av Er men för mig var detta en upplevelse jag aldrig kommer att glömma och kanske just DU behöver få ta dessa ord till just DIG idag. Gud ÄR god!

Igår vaknade jag och barnen gick till skolan och min älskade fru till arbetet. Jag visste att jag borde fortsätta renovera vårt hus men jag hade varken inspiration eller kraft. Jag har under en längre tid bett Gud om nya fräscha sånger och jag tog min gitarr och sjöng några av de gamla sångerna jag skrivit tillsammans med Herren. Nu förstår jag att det är den helige Ande som uppenbarar JESUS för oss och det är ANDEN som förser mig med ord i musikform för att hylla och upphöja JESUS och INGEN annan. I morse föddes två nya sånger fram och i den ena sjunger jag om hur jag behöver den helige Ande för att möta en ny dag och att utan Honom är jag ensam. Den andra låten blev en blues- rock låt om vad JESUS har gjort för oss i dig och mig form. Jag ser fram emot att åka ut med dessa två nya kompositioner i bagaget. Gud ÄR god!

Sedan lade jag mig ner och började be till Gud. Tårarna rann ner för min kind då jag tackade Gud för alla fina människor i församlingen och på annat håll. Lyfte upp mina barn i Hans famn och det tog ett tag och så fick jag se Guds härlighet. Gud visade först ett litet barn till mig i en syn, en liten pojke som sökte efter trygghet. Pojken gick och satte sig i Guds famn och dit kom många andra pojkar och flickor. Gud sade att åldern inte spelar någon roll. VI ÄR ALLA GUDS BARN och jag fick se hur STOR Guds famn är. Ja, den är oändlig. Det var något mäktigt över denna syn och jag bara kände hur Guds ansikte öppnade sig framför mig och HAN log. Han sade att HAN älskar mig. Detta behövde jag höra idag och jag upplevde en inre frid som inte kan beskrivas med ord. Tänk att Gud som skapat himmel och jord verkligen älskar dig och mig. 

Jag låg där inför Honom tills jag somnade. Då jag vaknade tog jag Tommy Liljas bok "Egoistens död - Den Helige Andes genombrott" och läste den med iver. En bok som jag har haft stor nytta av i mitt trosliv. Efter att jag ätit och druckit kaffe började jag  renovera och fick hela vardagsrummet tapetserat. Det som jag trodde skulle ta hela veckan :) Gud ÄR god och vi får ta ledigt från allt annat utan att känna skuld för att tillbringa tid med Honom. Hans famn är oändlig!