Christian och Markus

Christian och Markus nya satsning - Personlig Träning

HÄLSA. Billigare personlig träning och bekvämare service lovas det för kunderna när Elite Trainers nya utrymmen i Gräsviken invigs i december 2010.

Christian Haglund och Markus Rönnlund tar emot Mickelsson.net i det nya stället som bara ligger en metro-hållplats från Kampen. Allting är nytt och maskinerna är redan på plats.

Christian, som du svarade åt Christoffer Slotte på Mickelsson.net att Elite Trainers inte är någon konditionssal, kan du beskriva skillnaden?

- Vi har alltid två tränare som tar emot och har koll på kundernas program och vad de skall göra. De sporrar kunderna att göra programmen och de övervakar att alla i salen gör rätt. Som kund kan man komma hur många gånger som helst och få personlig träning.

Vilken är den dyraste maskinen ni har?

- De här, säger Christian, och pekar på en grej med två pedaler.

De kostar 7000 euro styck. Dem kan man både klättra på, springa på och göra andra rörelser med både armar och ben. Datorn säger vilken takt man skall hålla för att uppfylla ens träningsprogram och den mäter också

energiförbrukningen och all information samlas på användarens fil.

Det är inte bara träning som Elite Trainers satsar på. I nedre våningen har de inrett ett mysrum med soffor, stor TV, stereo, spelkonsol och stretchmaskiner.

- Hit kommer en IR-bastu, säger Christian och pekar mot ett hörn.

Andra utrymmen i nedre våningen är skilda omklädningsrum för pojkar och flickor och kontor.

Markus har framgångsrikt gjort stora delar av renoveringen. Men nu skyndar grabbarna vidare efter grönväxterna som skall pryda utrymmena.

Mickelsson.net önskar Christian och Markus och alla andra inblandade en framgångsrik tid!

Mitt emot Gräsvikens köpcentrum
300 gram
Christian loggar in på träningskonsolen
Dusch-mosaik
Markus stretchar efter sitt arbetspass
Soffa i mysrummet