Prepkurs för äktenskap

HÄNDELSER. Prepkursen för äktenskap är ett bra sätt att förbereda sig inför äktenskapet. För att lära sig navigera kan man gå på en navigationskurs, för att lära sig köra bil går man i bilskola, varför inte spendera ett veckoslut på att lära sig om den kanske viktigaste relationen i ditt liv.

Att gifta sig är härligt och underbart men alla vet att efter "så levde de lyckliga i alla sina dagar" kommer verkligheten emot och den är kanske inte alltid lika grann. Men Gud har skapat äktenskapet till någonting vackert och fint. Något som skall vara till en stor välsignelse för dig och din partner. Efter att jag själv gifte mig för några år sedan har jag insett hur mycket det finns att lära sig om att leva i en nära och intim relation med en annan människa. Prepkursen är en veckosluts kurs som hjälper dig och din partner att samtala om viktiga saker och hjälper er att möta olika saker som kan komma emot er på er gemensamma väg. En grymt bra investering för dig och din partner och ett julklappstips med mervärde!

Kursplats: Pörkenäs lägergård 7-9 januari 2011.  Kursledare och föreläsare är Vivian & Boris Salo, övriga medverkande bl.a. Iselin & Mikael Nylund, Tanja & Mathias Forsblom m.fl.

Kostnader: Kursavgiften är 40€/par. Maten kostar 40€/person. Det går bra att övernatta vid lägergården, logi 40€/person.

Anmälan och info: Jakobstads svenska församling, kansli 0403 100 410, jsv[a]evl.fi