Gospel och mode i Sibbo - Konsert med Mrs Bighill Singers

MUSIK. Alla som undrat när man kommer att få höra Mrs Bighill Singers sjunga i södra Finland har nu sin stora chans. Den 9 april kommer gospelgruppen till Wessmanssalen, Sibbo.

Lördagen 9.4 är ett datum att lägga på minnet för alla gospelvänner. Då uppträder gospelgruppen Mrs Bighill Singers i Sibbo med en imponerande uppsättning sångare: Heidi Storbacka, Jennie Storbacka, Daniela Forsén, Sarah Tiainen, Maria Höglund, Tomas Höglund och Rasmus F Forsman.  Med sig har de också ett band med Mikael Svarvar, Egon Veevo och Peter Enroth.

GA-showen börjar kl. 15 och inleds med barnkörssång och en modevisning där församlingens ungdomar i samarbete med Samaria redan för andra året i rad tipsar om hur man kan återanvända kläder. Fjolårets modeshow var en succé som nu får sin fortsättning. Efteråt säljs de visade kläderna på marknadstorget, där man också kan köpa annat till förmån för insamlingen Gemensamt Ansvar som i år samlar in medel för arbetet mot ensamhet bland ungdomar i Finland och Moçambique.

Arrangörer är Sibbo svenska församling och Kyrkans Ungdom i Sibbo rf.