Annorlunda Citymarket i Luling, Texas - Berömd över hela världen

ALLMÄNT. Igår begav sig bröderna Sam Eby, Victor Flores och Pontus J. Back ut på ett studiebesök till City Market i Luling, Texas. Stället har varit med i många tv program runt om i hela världen.

Det enda Pontus visste var att man kunde köpa kött där. Då de andra berättade att man själv gick in i något som hette "the pit" så tyckte Pontus att detta lät underligt men då de väl var framme visade det sig att "the pit" är rökrummet där de röker och grillar köttet. Man fick beställa rökt och grillat kött samt deras egen gjorda korv. En kringla korv som precis tagits ur ugnen kostade två dollar. Bröderna köpte fyra kringlor samt 2,5 kilo kött.
På denna restaurang har man inga tallrikar utan man bär själv ut köttet och korven på ett papper till serveringsrummet där man äter. Vill man ha tillägg som ost, dryck eller bönor måste man gå till en annan disk för att köpa detta.
Stället var fullsatt hela tiden och folk kom och gick. Stället hade en fin arom av rökt kött i luften och för Pontus var detta en upplevelse. Samuel som i åtta års tid velat besöka detta ställe var nöjd och belåten. City Market finns i den lilla oljestaden Luling en bit från Seguin, TX. Många verkade vara fokuserade på Jesus i detta lilla samhälle.
Bröderna lyckades nästan äta upp allt men var tvungna att ta sig en tupplur efter lunchen för att orka med ungdomssamlingen i San Antonio, Texas där några ungdomar blev frälsta igår kväll.