Sven och Lise sjunger i år igen. Bilden från förra festen i januari 2011

Dags för fest igen - Femårsjubileum i Kvevlax Missionskyrka

HÄNDELSER. Den 3 januari 2007 gick jag för första gången in genom dörren till Missionskyrkan i Kvevlax. Då visste jag inte vad som låg framför mig. Inkommande lördag firar jag denna händelse med sång och musik för femte gången. En kväll som förvandlade mitt liv är värd att firas.

Då jag för första gången gick in genom dörren till Missionskyrkan i Kvevlax var jag sargad och allvarligt sjuk efter ett långvarigt alkohol- och drogmissbruk. Det var en vän till mig som tog mig med denna kväll och alla fördomar om församlingen och kristna människor blåstes bort denna kväll. Det var denna kväll jag för första gången genom Guds folk fick uppleva och verkligen känna av Guds kärlek. Efter denna kväll har Kvevlax Missionskyrka varit mitt andliga hem.
Redan efter ett år i församlingen visste jag att jag ville fira denna dag. Jag hade ett år tidigare blivit frälst men jag klarade inte mig på egen hand och församlingen blev livsviktig för mig. Idag, den 3 januari 2012 är det fem år sedan jag fick nåden att hitta denna församling och detta kommer jag att fira med en fest dit vem som helst är välkommen. Precis som tidigare år kommer församlingens anrika kör att sjunga under ledning av Yngve Svarvar. Sven och Lise Rönnlund kommer att sjunga några sånger. Samma kväll är det även "release party" för nya skivan "Thankful" som nyligen släppts i Finland via Aikamedia.
Kvällen till ära kommer det att dyka upp en och annan speciell gäst. I detta skede vill vi inte avslöja vem som kommer att komma på festen i år och även delta i programmet. Den som kommer får själv se och ta del av flera vittnesbörd om hur Gud verkligen kan gripa in i våra liv.
Festligheterna börjar kl. 19:00 och efter mötet bjuder vi på en kärleksmåltid, precis som tidigare år. Välkommen! Kom som du är!

Ambassadors For Jesus Christ
Kören sjunger i vanlig ordning.
Kyrkoherde Tom Ingvesgård kommer givetvis i år igen.
Ambassadors For Jesus Christ m/m håller årsmöte i Vasa samma dag.