Tommy kommer till Borgå - Gemensam mötesserie med Tommy Lilja

HÄNDELSER. Pastor Tommy Lilja har många järn i elden men hinner nu som då även besöka vårt land, Finland. Hittills har hans besök fört med sig stora välsignelser och det har gått ringar på vattnet efter hans möten. Nu kommer han igen, denna gång till Borgå!

Detta veckoslut besöker Pastor Tommy Lilja, grundade och ledare för PTL-Ministries, Finland igen. Han är också Pastor i Folkkyrkan i Sölvesborg i Blekinge i Sverige. Han rör sig mycket ute i tredje världen och hans tjänst har blivit ett starkt vittnesbörd runt om i världen att tecken verkligen följer den som tror. Otroliga under, tecken och mirakel rapporteras från hans mötesserier, inte bara ute i stora världen utan även från våra breddgrader.
Nu är det alltså dags för en riktigt laddad helg i Borgå, då Tommy kommer och undervisar. På fredagen kl. 19.00 öppnas konferensen och det är lovsångsgruppen RGB som sköter den musikaliska biten. På lördagen kl. 15.00 ordnas ett Israel seminarium med musik av Esengo varefter det är kaffe och konstutställning mellan samlingarna. Väckelsemöte blir det på lördag kväll kl. 18.00 och konferensen avslutas med gudstjänst på söndagen kl. 11.00. Allt detta äger rum i finska pingstkyrkan i Borgå som ligger på Adlercreutzgatan 31 i Borgå.
Arrangörer för konferensen är: Porvoon Helluntaiseurakunta, Filadelfiakyrkan i Borgå och Missionskyrkan i Borgå