Team Recycle, Teemu, Janne, Mikki, Pontus och Kent

Söndag på Mjölnaregatan i Vasa - Recycle gänget träffades

GEMENSKAP. Det börjar bli vår och motorcyklarna börjar förgylla det finländska trafiksystemet. Medlemmarna i Recycle Motor & Music träffades utanför garaget denna vackra söndag i april 2012.

Det var en motorcykeltidning som hade beställt bilder av gänget och de fem medlemmarna samlades idag vid Recycle Motor & Music garaget på Mjölnaregatan 12 i Vasa för att bli fotograferade. Det ryktades först att proffsfotografen Sebastian Back skulle ha varit på väg för att fotografera grabbarna men tidpunkten på dygnet var för tidig för Sebastian. I stället kom Kents fru Seija glidande på sin Harley Davidson och fotograferade gänget.
Recycle Motor & Music är inte ytterligare en mc-klubb i mängden utan en förening för motor- och musikintresserade. Det är heller inte en andlig förening men föreningen har starka band till Ambassadors For Jesus Christ motorcycle ministry som ordnar gudstjänster i garaget den första söndagen varje månad. Pontus är medlem i både Ambassadors och i Recycle och tycker det är bra att kombinera medlemskap för de olika föreningarna kompletterar varandra.
Behöver man hjälp med att skruva sin hoj så finns även denna hjälp via Recycle och grabbarna finns i garaget tisdagar och söndagar, övriga tider enligt överenskommelse.

Team Recycle
Team Recycle
Team Recycle
Team Recycle