Här är bilen och platsen där Linus och Pontus åt middag tillsammans.

Pontus och Linus på mystisk middag - Träffades i Helsingfors under mystiska omständigheter

RYKTEN. Förra veckan besökte Pontus huvudstaden Helsingfors och under sitt besök hann han också med att träffa den legendariske "one and only" Linus Mickelsson.

Under dagen var de i kontakt och kom överens att träffas. På kvällen ringde Pontus och berättade att han precis checkat in på Best Western Hotell Haga. Linus konstaterade att han fortfarande bodde endast 500 meter från hotellet och då Pontus var på väg efter Linus mötte han Linus ute på gatan.
Linus sågs hoppa i Pontus svarta Chrysler och tillsammans gick de in på en kebabrestaurang i Pasila. Restaurangen som höll på stänga meddelade att man endast fick ta med sig maten, man fick inte under några som helst omständigheter äta där. Linus föreslog att de skulle äta i bilen och Pontus tyckte iden var tråkig och ville hellre sitta ner någonstans vid ett bord på en restaurang. Linus hade dock tidigare provat restaurangens kebab och han fick sin vilja igenom. Han visste av ett exotiskt ställe, en oas mitt i all betong och asfalt.
Pontus och Linus åkte ner efter en liten ramp och kom till en gammal järnvägsplan. Där stod gamla lokomotiv och tågvagnar som säkert inte varit i trafik de senaste 50 åren. I en av vagnarna lyste ett ljus och högst antagligen var det någon som bodde där, kanske en pensionerad konduktör.  Efter en kort fotosession gick de tillbaka till bilen och delade brödet och åt sina måltider. Enligt säkra källor satte de där länge och man antar att de diskuterat andliga frågor.
Linus fick även med sig lite nyheter efter träffen, bland annat den nya boken om Pontus liv, "Kun kivisydän murtui", skriven av författaren Jukka Mäkinen samt broschyrer om hur man kan stöda Pontus missionsarbete genom Frank Mangs Center.

Linus håller sig till vatten.
Linus i "restaurangen"
Linus äter sin kebab med omsorg.
Pontus som är på diet åt bara kött. Inga kolhydrater.
Linus fick ett exemplar av den nya boken om Pontus liv, "Kun kivisydän murtui".