Morgan Carlsson inledde Mangsveckan 2012 på torsdagskvällen i Tröskhuset på Frank Mangs Center i Ståbacka i Närpes.

Morgan Carlsson i Närpes - Årets huvudtalare på Mangsveckan

HÄNDELSER. Igår, torsdagen den 9 augusti inleddes Mangsveckan 2012 på Frank Mangs Center i Närpes och Morgan Carlsson talade om hunger.

Mangsveckan 2012 har börjat! Igår på det första mötet talade vår gäst Morgan Carlsson från Sverige om att hungra efter Gud, en predikan och ett budskap som berörde. Tänk att få vandra med Gud, till det behövs det hunger och genom Den Helige Ande kan vi umgås med Gud.

Det som berörde mig var vittnesbördet om hur Morgans far brukade gå ut på promenader med Den Helige Ande. Känner igen mig i detta fastän jag brukar åka ut och köra motorcykel med Den Helige Ande, skönt att veta att jag inte är "annorlunda" utan att detta är normalt för en kristen person :)

Idag fortsätter programmet och kl. 14.00 är det seminarium "Kraft till förändring" med Morgan Carlsson. Kl. 16.00 är det 40 års bjudning (undertecknad firar mina 40 år) och kl. 19.00 är det väckelsemöte.

Ta med en vän eller varför inte hela familjen, släkt och vänner och kom och trivs med oss på Frank Mangs Center i Närpes.