Lurade till skratt på ungdomskväll

ALLMÄNT. I fredags bjöd Linda Wahrman med Juni och Linus till ungdomskväll i Johanneskyrkan i Helsingfors. Kvällens gäst Robert Jägerhorn lurade ögonen ur sin publik med olika trick.

Robert bjöd på olika korttrick, tankeöverföringsexperiment med klokcor

Mickelsson.net listar här kvällens festligaste trick:

- Två från publiken fick prova överföra sina tankar. Ena valde ett klockslag på klockan och andra skulle säga ett klockslag. Klockan vändes och visade 6, samma som sagts av den andra.
- Juni fick lägga in ca 12 små pärlor i Roberts hand. Robert tände eld på ett snöre som hängde fast från hans slutna hand och i samma ögonblick öppnade han handen och då var pärlorna fast i en tråd.
- Linda fick vara med om några mynttrick. Ena gången byttes myntet till synes ut i hennes hand till ett annat. Nästa gång höll hon så hårt hon kunde om 5-centen. När hon öppnade den var den helt böjd.
- Först ritade Robert en teckning på ett papper och lade den på bordet. Robert rev sedan sönder en HBL i remsor. Sedan frågade han Emma vilken remsa han skall fortsätta riva i mindre bitar. Sedan fick Matilda välja en av de mindre bitarna och läsa första ordet från den. Ordet var fotboll och det hade Robert också ritat på pappret i början av tricket.

- När du far dit vill jag att du tar med mig varje gång, sade Juni glatt efteråt.

Ungdomskvällarna hålls i anslutning till Johanneskyrkans församlingsal.
Där finns ett nyrenoverat och nyinrett ungdomsrum med soffor, bord,
caféhörna och datorer.

Robert Jägerhorn är yrkrestrixare och kan kontaktas via sin hemsida:
http://www.jagerhorn.net/svenska1.htm