Goda nyheter sedan 2002     Torsdag 28 maj 2020 kl 14:03Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Bli skribent | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > Allt går inte som på Strömsö
Sebastian Back
Foto: Sebastian Back
Se upp för flygande gitarrer
pjb@netikka.fi
 1 5941 131 0
pjb@netikka.fi Back
Online 22:10 28/06 2019  Modifierad 22:12 28/06 2019

Mission  Sedan i vintras har vi arbetat hårt på vår Rock Force One buss som skall fungera som en rullande rock and roll show. Första resan i April slutade med att bilen lämnade i Göteborg. Nu är vi på gång igen.

Förra resan var det meningen att vi skulle åka runt i Tyskland, Polen, Litauen, Lettland och Estland med Rock Force One. Bilen har ett installerat ljud system, även ljus vid behov. Vi har även nu samlat ihop medel till en generator så att vi skall kunna spela där det inte finns electricitet. Det gäller att inte bara ha tomma tunnor då man är ute och evangeliserar. Herren har gett oss tre viktiga redskap: 1. Guds ord 2. Vittnesbördet 3. Musiken. Därav är detta ett fungerande koncept då det fungerar. Förra resan fungerade det ända till Göteborg och vi fick skaffa en annan bil för resten av resan. Nu rullar Rock Force One igen och idag åkte vi ut i skogen för att testa hela mojängen. Allt som kan gå åt skogen gick åt skogen men nu efteråt kan vi skratta åt det. Det är en ny dag i morgon och vi åker inte förrän på söndag. Videon förklarar vad som hände. Klicka här för att se VIDEON!


Sök

Skriv sökordet i rutan
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén