Goda nyheter sedan 2002     Torsdag 27 januari 2022 kl 01:35Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Bli skribent | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > Familjelägret blev en fullträff igen
Linus
 7 13027 420 0
Linus Mickelsson
Online 23:56 27/07 2021  Modifierad 12:57 28/07 2021
{"width":"236","height":"500","type":"file","thumbnail":"thumb"}

Allmänt  Filip Levälahti stod i spetsen för familjelägret som ordnades på Sjömansro i slutet av juli 2021, efter en koronapaus förra året. Över 60 personer var anmälda till lägret som blev en braksuccé.

Lägret bjuder på många traditioner, många måltider under dagen, grillkväll den sista kvällen, bibelundervisning och samtal, sång, fotboll, lek och bastu. Ett av de populäraste momenten i samlingarna var posteljonen som kom med stora mängder med brev och post som lägerdeltagarna skickade åt varandra. (Linus vill speciellt tacka alla de som skickat så fina kort och papperskonstverk, tack!)

Linus favorit var fotboll med så många talanger, speciellt imponerade de snabba flickorna från Sibbo Vargarna, en pojke som från FC Inter i Åbo och många andra.

Den traditionsenliga familje-Olympiaden gick även den av stapeln och även om Magnus gissat rätt vinnare, så var kampen om första platsen mycket jämn och kampen om andra platsen ännu jämnare.

Det tropiskt varma havsvattnet lockade lägerdeltagarna till långa bad- och plasksessioner. Sjömansro har en egen sandstrand intill en allmän simstrand som också har en flotte. De yngre lägerdeltagarna hoppade från flotten med varierande stilar och endel idkade också sjögräskastning mot kompisar.

Missionsförbundet sålde Sjömansro på våren 2021 på grund av ekonomiska orsaker, men förhoppningen är att det kommer att kunna ordnas läger till skäliga priser också i framtiden.

- Ett stort tack till alla som bidrog och alla som kom, hade Linus sagt ifall någon erbjudit taltur.


Sök

Skriv sökordet i rutan
Arkiv
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén