Goda nyheter sedan 2002     Onsdag 1 februari 2023 kl 15:31Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > Bra växelkurs i källaren på flygplatsen
Euron och baht. Nya kungen på nya bahtsedlarna.
Linus
 2 2549 112 0
Linus Mickelsson
Online 07:41 02/12 2022  Modifierad 08:10 02/12 2022
Billigt växlingskontor i källaren i BKK
{"width":"236","height":"500","type":"file","thumbnail":"thumb"}

Resor  Som turist i Thailand är det lättast att använda kontanter, speciellt om man vill stöda småföretagare. Mickelsson.net kan tipsa om ett förmånligt ställe att växla till den lokala valutan baht.

Växelkursen på Bangkoks internationella flygplats Suvarnabhumi varierar nästan med nästan 10% mellan olika växlingsställen. Precis som det brukar vara i butikshyllan där de varorna som har de mest iögonfallande placeringarna är dyrast är också de växlingskontoren som man ramlar över vanligen dyrast.

Tumregeln att de billigaste varorna i matbutikerna är lägst ner gäller också för växlingskontor på Suvarnabhumi. Lägst nere i källaren, före tågavgångarna, finns det växlingskontor med ringlande köer av kunder.

Om man utan att känna till en valutas börskurs vill veta om ett kontor har en bra kurs kan man dela sälj och köp priserna och se hur mycket procentuellt de skiljer från varandra. I källaren växlas baht och euro med ett sälj och köp förhållande för bara en procent!

Det lönar sig ofta att ha med euron som man växlar i en bank eller växlingskontor med bra kurs i Thailand. Bankkort brukar ta några procent och samma gäller kontantuttag.


Sök

Skriv sökordet i rutan
Arkiv
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén