Midsommar i Polvijärvi

Bröllopsdag - Över halva våra liv tillsammans

FAMILJ. Ja, vad skall man säga? Idag har det gått 26 år sedan jag och min fru Hannele gifte oss i Trefaldighetskyrkan i Vasa.

Vi träffades den sista september 1990 och kort därpå blev vi ett par. Vi förlovade oss den 28.12 samma år. Den 21 augusti 1993 gick vi bredvid varandra längs altargången i Trefaldighetskyrkan i Vasa. Framme vid altaret väntade min konfirmationspräst Gustav Norrback som trots att han redan gått i pension vigde oss. Under skriftskolan hade han vunnit mitt förtroende med att vara mänsklig och kärleksfull. En god medmänniska.

5.12.1994 föddes vårt första barn Johan Sebastian. 17.7.1997 kom tvillingarna Jennifer och Jessica. Vår yngsta dotter Jeanette föddes den 12.5.1999. Då jag tänker på åren innan jag fick nåden att möta Jesus och på min familj så grips jag av någon form av smärta och sorg. Jag var aldrig där för min familj. Jag levde mitt eget liv i missbrukets värld.

Dock tror jag bestämt att Gud har haft sin välsignande hand med oss under hela tiden. Gud visste nog att jag behövde en sådan fru som Hannele som trots de svåra åren fanns vid min sida. Mina barn kunde idag ha sagt till mig; "var var du då vi var småa och behövde en pappa?". Genom svåra tider, många böner, förebedjare och Guds nåd är vi en glad familj. Min son är min bästa vän. Vi gör så mycket tillsammans och han är min högra hand ute på missionsfältet.

Tack Jesus för min underbara familj! Det är bara Guds nåd att vara så välsignad! Med denna korta text vill jag uppmuntra alla som lever med brustna relationer att söka Gud. Han helar det som är trasigt. Han befriar. Han upprättar. Han gör allting nytt. Idag tror vi alla på Jesus Kristus som Guds Son. Jag älskar min familj. Grattis på bröllopsdagen idag min egen kära Hannele.

Bröllopsfoto från plånboken
Bröllopsdag 2014
Sommaren 2018
Bröllopsdag 2009