DEV

Kvällsandakt vid havet

Rikligt med glass, ungdomar och sol på Lekholmen

LEKHOLMEN.

Lekholmens Sommardagar hölls på veckoslutet och nästan etthundra främst ungdomar och andra fick njuta av ön i Helsingfors' skärgård.

Såsom tidigare år var också det här lägret en riktig succé där ledarna såg till att musiken, andakterna, programpunkterna var på topp.

På lägret fanns en populär glasskiosk, där tre frysar innehållande olika sorters glass, fanns till lägerdeltagarnas fria förfogande och totala förtjusning. Kalle Sällström förklarade för Mickelsson.net att den generösa glasstillgången symboliserar Guds nåd och godhet som finns i överflöd och gratis.

På lördagkvällens karaoke ställde sig en stor mängd med ungdomar upp och sjöng, i små grupper och i stora grupper och kvällen förgylldes med korvgrillning och våfflor med grädde.

Mia Anderssén-Löf predikade och höll en fin mässa och andakt. Daniel Jakobsson skötte musik och karaoke- och filmkvällsteknik, med mera. Många fler var med och gjorde dagarna oförglömliga.

- De [arrangörerna, red anm.] hade verkligen satsat och inte gått över staketet på något lågt ställe, konstaterade en glad besökare som förblev anonym.

Lägret avslutades med Borgbacken.

Karaoke i full gång. Troligen ett KAJ eller Traktor Alban uppträdande som fångats på bild.
Kulturlandskap
Solnedgång på Lekholmen
Filmkväll med Den lilla Sjöjungfrun
Diskussion om framtiden med AI
I en del av en spårning skulle man dokumentera en människopyramid
Kvällsunderhållning med interaktivt spel där deltagarna använder sina telefoner
Tur-båten var full till bredden
De kännspaka havspolerade stenarna på stranden