Nu är det hela handen som gäller och inte bara lillfingret

Elvis sågs i Vasa - King of rock and roll utklädd till tomte

ALLMÄNT. Det har ju spekulerats om att Elvis fortfarande skulle leva. Nu har man sett honom i villaområdet Vikinga i Vasa, utklädd till tomten. 

Det var julafton hemma hos familjen Back på Holmvägen i Vikinga och hela familjen var samlad. Pappa Pontus gick ut en sväng för att sköta lite evangelisations uppdrag i området och just då han var borta kom tomten som barnen väntat på. I familjen Back har man redan för länge sedan kommit underfund med att tomten inte är riktig utan att det rör sig om en person som är utklädd. Den kristna familjen uppehåller tomtetraditionen främst för den yngre generationen men aldrig skulle man ha kunnat tro att självaste Elvis skulle komma som tomten.

  

Alla var dock nöjda med paketen som var rätt få i år men enligt säkra källor så åt man gott både före och efter rocklegendens tomtebesök. Den mest praktiska julklappen var säkert mamma Hanneles kaffekokare som också är en termos. Till mickelsson.net säger hon att livet kommer att bli lättare i framtiden då man bara kan koka en full panna kaffe på morgonen och kaffet hålls varmt till eventuella evangelister som vaknar efter att hon själv gått till arbetet. Hon påpekar dock att hon precis blivit arbetslös men hon litar på Gud att det snart ordnar sig med ett nytt jobb. Då vi frågar henne vad hon arbetat med tidigare så berättar hon att hon pysslat med åldringar och skött om invalider på ett invalid hem. Hon har ju vanan inne som under många långa år tagit hand om sin man. Den 28 december har de varit förlovade i 20 år.

Elvis är ju till åren och han hade lässvårigheter
Vem skall ha detta paket?
Jeannette fick skaka hand med the king of rock and roll
Mamman Hannele fick en kaffekokare