Christa funderar på var skåpet skall stå

Hyggliga nya grannar tog emot Christa och Linus

ALLMÄNT. Christa och Linus flyttade till Södra Haga under veckoslutet. De flyttade till ett hus som är unikt för att där bor en hel del kändisar från den finlandsvenska kristenheten. Där bor bland annat Andreas Forsberg och Annika och Johan Forsberg plus en tio andra bekanta.

I Helsingfors är det vanligt att i vänligaste fall hälsa på sina grannar, men i huset på Bymossavägen i Södra Haga kan det till och med vara marknadsstämning i trappuppgången. Speciellt vid våning två där Ted, Kesia, Mari, Andreas, Johan och Annika bor.

När Christa och Linus skulle bära sitt pick och puck upp till fjärde våningen ställde de nya grannarna Ted och Kesia till med akuthjälp och bärandet gick i en handvändning. Också Victor fungerade som stark bärhjälp.

Nu blir arbetsvägarna längre, Christa tänker ta bussen till Kyrkpressen och Linus överväger att cykla till Skeppsgatan 3, Munkholmen, där Magnic och Mickelsson.net-kontoret finns. Förut bodde Christa och Linus i Kampen och då var deras hem populärt bland österbottningar som ville övernatta centralt.

Vänner och bekanta är välkomna på saft i den nya lägenheten.

Linus tippar att det blir många fotbollsmatcher på den rymliga gården
Det legendariska huset